ALB  |  ENG

Philharmonix © Max Pavorsky

"Philharmonix
në Tiranë"

Qendra Kulturore, Kompleksi i Katedrales Orthodhokse

18 Prill 2024, ora 20:00

Rreth Nesh

Fondacioni ARTE

Fondacioni ARTE është një organizatë jo fitimprurëse e  themeluar nga një grup profesionistësh të fushës së kulturës. Organizata jonë synon të promovojë iniciativa që mundësojnë një qasje sa më gjithpërfshirëse të shoqërisë në art dhe kulturë.

Aktiviteti i fondacionit orientohet drejt demokratizimit të përvojave artistike, të çfarëdo forme, duke e paraqitur artin si një të drejtë universale dhe një shërbim publik ndaj shoqërisë. Në përmbushje të misionit tij, iniciativat e fondacionit orientohen drejt krijimit të veprave Artistike, Realizimit të aktiviteteve promovuese në fushën e kulturës, Trashëgimisë jomateriale si një pasuri e patjetërsueshme e shoqërisë dhe sipërmarrjeve Edukuese në fushat e artit.

Aktivitetet Tona

Na ndiqni

e-mail Newsletter

Nëse dëshironi të merrni buletinin tonë mujor dhe lajmet, ju lutemi REGJISTROHUNI duke përdorur këtë formular:

Fondacioni ARTE fokusohet në katër fusha kryesore: Arti, Realizimi, Trashëgimia, Edukimi.

design by