ALB  |  ENG

Teatër

"Arti i kujtesës: Reflektimi mbi gratë në totalitarizëm"

Në vitin 2023, me mbështetjen e AMSHC-së dhe Bashkisë së Tiranës, kemi zbatuar projektin “Arti i Kujtesës: Reflektim mbi Gratë në totalitarizëm”. Ky projekt u mbajt me qëllim të promovimit të kulturës historike të kujtesës dhe promovimit të…

Na ndiqni

e-mail Newsletter

Nëse dëshironi të merrni buletinin tonë mujor dhe lajmet, ju lutemi REGJISTROHUNI duke përdorur këtë formular:

Fondacioni ARTE fokusohet në katër fusha kryesore: Arti, Realizimi, Trashëgimia, Edukimi.

design by