ALB  |  ENG

Koncertit festiv për kremtimin e 100 vjetorit të marrëdhënieve Shqipëri-SHBA.

Në vitin 2022, Fondacioni ARTE u përzgjodh si organizator i koncertit festiv për kremtimin e 100 vjetori të marrëdhënieve Shqipëri-SHBA.

Në kuadër të sa më sipër, është mbajtur një koncert në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit në nder të pianistit amerikan Derek Han, duke qenë z. Han një nga mbështetësit kryesor të talenteve muzikore shqiptare në mbarë botën. Koncertin, në të cilin ka interpretuar orkestra simfonike e TKOB dhe solistë të tjerë të mirënjohur, e kemi organizuar në Tiranë, Shkup dhe Prishtinë.

Fondacioni ARTE fokusohet në katër fusha kryesore: Arti, Realizimi, Trashëgimia, Edukimi.

design by