ALB  |  ENG

Koncerte

Philarmonix në Tiranë

Themeluar nga anëtarët e Filarmonix të Berlinit dhe Vjenës, Philarmonix janë muzikantë të klasit botëror që luajnë atë që nuk është kurrë në programin e koncerteve me orkestrat e tyre të famshme…

Festimi i 100-vjetorit të marrëdhënieve, Shqipëri/SHBA - "Koncert nderimi i Derek Han"

në vitin 2023 jemi përzgjedhur si organizatorë të koncertit festiv për festën e 100-vjetorit të marrëdhënieve Shqipëri-SHBA. Në kuadër të sa më sipër, mbahet një koncert në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit…

"Tirana Music Promenade"

Në vitin 2022, duke qenë se jemi përzgjedhur një nga fituesit e thirrjes për në Tiranë, në Kryeqytetin Rinor Europian të Tiranës, kemi zbatuar projektin “Shëtitorja Muzikore e Tiranës”…

"Ndërmendje - 2018"

Në vitin 2018, Fondacioni ARTE fiton për herë të dytë të drejtën e organizimit të koncertit Gala “Ndërmendje” në Shkodër. Aktiviteti ka sjellë risi, krahasuar me atë të vitit 2017, për sa i përket solistëve pjesëmarrës dhe programit të paraqitur…

"Ndërmendje - 2017"

Në vitin 2017, Fondacioni ARTE fitoi konkursin për organizimin e koncertit Gala “Ndërmendje” në Shkodër. Ky aktivitet, sipas nesh, ka paraqitur disa veçori, të cilat ishin gurët e themelit të projekt propozimit tonë…

Na ndiqni

e-mail Newsletter

Nëse dëshironi të merrni buletinin tonë mujor dhe lajmet, ju lutemi REGJISTROHUNI duke përdorur këtë formular:

Fondacioni ARTE fokusohet në katër fusha kryesore: Arti, Realizimi, Trashëgimia, Edukimi.

design by