Fondacioni Arte

ALB  |  ENG

Trashëgimi Kulturore

Tirona K`non

ALB  |  ENG “Tirona K`non” Në vitin 2020, pavarësisht pezullimit të aktiviteteve kulturore në Shqipëri, për shkak të pandemisë Covid-19, Fondacioni ARTE arriti të organizojë një projekt shumë të rëndësishëm të titulluar “Tirona K’non“. Ky projekt u organizua në kuadër të kremtimit të 100 vjetorit të Tiranës si kryeqyteti i Shqipërisë. Tirana si kryeqyteti i …

Tirona K`non Read More »

Kampet Etno-Muzikore për Ballkanin Perëndimor

ALB  |  ENG “Kampet etno muzikore në Ballkanin Perëndimor” Gjatë gjithë vitit 2024, Fondacioni ARTE është shpallur fitues dhe do të zbatojë projektin “Etno Music Camps Balkans Western”. Ky projekt synon të bashkojë të rinjtë nga vendet e Ballkanit, përmes muzikës tradicionale (folklor). Konkretisht do të zhvillohen dy shkolla verore, në Tiranë dhe Beograd, gjatë …

Kampet Etno-Muzikore për Ballkanin Perëndimor Read More »