ALB  |  ENG

Trashëgimi Kulturore

"Tirona K`non"

Në vitin 2020, megjithë pezullimin e aktiviteteve kulturore në Shqipëri, për shkak të pandemisë Covid-19, Fondacioni ARTE arriti të organizojë një projekt shumë të rëndësishëm të titulluar “Tirona K’non”.

Projektet në vazhdim

"Kampet etno muzikore
Ballkani Perëndimor"

Gjatë gjithë vitit 2024, Fondacioni ARTE është shpallur fitues dhe do të zbatojë projektin “Etno Music Camps Balkans Western”. Ky projekt synon të bashkojë të rinjtë nga vendet e Ballkanit, përmes muzikës tradicionale (folklor)…

Na ndiqni

e-mail Newsletter

Nëse dëshironi të merrni buletinin tonë mujor dhe lajmet, ju lutemi REGJISTROHUNI duke përdorur këtë formular:

Fondacioni ARTE fokusohet në katër fusha kryesore: Arti, Realizimi, Trashëgimia, Edukimi.

design by