ALB  |  ENG

Koncerte

Philarmonix në Tiranë

Themeluar nga anëtarët e Filarmonix të Berlinit dhe Vjenës, Philarmonix janë muzikantë të klasit botëror që luajnë atë që nuk është kurrë në programin e koncerteve me orkestrat e tyre të famshme…

Teater

"Arti i Kujtesës: Refleksion mbi Gratë në Totalitarizëm"

Në vitin 2023, me mbështetjen e AMSHC dhe Bashkisë Tiranë, kemi implementuar projektin “Arti i Kujtesës: Refleksion mbi Gratë në Totalitarizëm”

Na ndiqni

e-mail Newsletter

Nëse dëshironi të merrni buletinin tonë mujor dhe lajmet, ju lutemi REGJISTROHUNI duke përdorur këtë formular:

Fondacioni ARTE fokusohet në katër fusha kryesore: Arti, Realizimi, Trashëgimia, Edukimi.

design by