ALB  |  ENG

Edukimi

"Dhuro Kulturë"

Që nga viti 2021, Fondacioni ARTE ka nisur projektin “Dhuro Kulturë”, i cili është në proces. Qëllimi i këtij projekti është të krijojë mundësi që nxënësit e shkollave publike, të të gjitha niveleve, të kenë një qasje aktive me instrumentin e pianos…

"Reload"

Në vitin 2018-2019, Fondacioni ARTE është fitues i projektit RELOAD, financuar nga UNDP dhe Bashkia Shkodër. Projekti parashikonte ndërgjegjësimin dhe apelimin kundër dhunës ndaj fëmijëve dhe grave…

Na ndiqni

e-mail Newsletter

Nëse dëshironi të merrni buletinin tonë mujor dhe lajmet, ju lutemi REGJISTROHUNI duke përdorur këtë formular:

Fondacioni ARTE fokusohet në katër fusha kryesore: Arti, Realizimi, Trashëgimia, Edukimi.

design by