Fondacioni Arte

ALB  |  ENG

Edukim

Dhuro Kulturë

ALB  |  ENG Dhuro Kulturë Prej vitit 2021, Fondacioni ARTE ka nisur projektin “Dhuro Kulturë” i cili është në proces. Qëllimi i këtij projekti është krijimi i mundësive për nxënësit e shkollave publike, të të gjitha niveleve, për të pasur një qasje aktive me instrumentin e pianos e, rrjedhimisht, me muzikën. Kjo për arsye se, …

Dhuro Kulturë Read More »

Reload

ALB  |  ENG Reload – 2018/2019 Në vitin 2018-2019 Fondacioni ARTE është fitues i projektit RELOAD, financuar nga UNDP dhe Bashkia Shkodër. Projekti parashikonte rritjen e ndërgjegjësimit dhe apelimin kundër dhunës ndaj fëmijëve dhe grave. Qëllimi i këtij projekti u materializua nëpërmjet dhënies së mundësisë për tu shprehur, grupeve vulnerabël (fëmijëve, të rinjve dhe grave …

Reload Read More »