Fondacioni Arte

ALB  |  ENG

Koncerte

Philharmonix në Tiranë

ALB  |  ENG Merr Biletën Tani Philharmonix në Tiranë Qendra Kulturore, Kompleksi i Katedrales Ortodokse 18 Prill 2024, ora 20:00 Noah Bendix-Balgley / Violin (Concertmaster, Berlin Philharmonic) Sebastian Gürtler / Violin (concertmaster from 1997 to 2008, Vienna Volksoper Orchestra) Thilo Fechner / Viola (Vienna Philharmonic) Stephan Koncz / Cello (Berlin Philharmonic) Ödön Rácz / Double …

Philharmonix në Tiranë Read More »

100 vjetori Shqipëri-SHBA

ALB  |  ENG Koncertit festiv për kremtimin e 100 vjetorit të marrëdhënieve Shqipëri-SHBA. Në vitin 2022, Fondacioni ARTE u përzgjodh si organizator i koncertit festiv për kremtimin e 100 vjetori të marrëdhënieve Shqipëri-SHBA. Në kuadër të sa më sipër, është mbajtur një koncert në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit në nder të pianistit amerikan …

100 vjetori Shqipëri-SHBA Read More »

Tirana Promenade

ALB  |  ENG Tirana Music Promenade Në vitin 2022, pasi jemi përzgjedhur një nga fituesit e thirrjes në kuadër të Tirana European Youth Capital, kemi implementuar projektin “Tirana Music Promenade”. Qëllimi I projektit është rigjallërimi i shesheve dhe parqeve të qytetit dhe aktivizimi i brezit të ri si protagonistët kryesorë të aktiviteteve sociale në qytet. …

Tirana Promenade Read More »

Ndermendje 2018

ALB  |  ENG Ndërmendje – 2018 Në vitin 2018, për të dytën herë, Fondacioni ARTE fiton të drejtën për të organizuar koncertin Gala “Ndërmendje” në Shkodër. Aktiviteti ka sjellë risi, krahasuar me atë të vitit 2017, përsa i përket solistëve pjesëmarrës dhe programit të paraqitur. Kësisoj, duke synuar që të promovojë artistët shkodranë me karrierë …

Ndermendje 2018 Read More »

Ndërmendje 2017

ALB  |  ENG Ndërmendje – 2017 Në vitin 2017, Fondacioni ARTE ka fituar konkursin për organizimin e koncertit Gala “Ndërmendje” në Shkodër. Ky aktivitet, në këndvështrimin tonë, ka paraqitur disa veçanti, të cilat përbënin gurthemele të projektpropozimit tonë përsa i përket rritjes së standartit profesional dhe sigurimi i partneritetit me institucione të rëndësishme në vend …

Ndërmendje 2017 Read More »