ALB  |  ENG

Rruga e Kavajes, Pallati 223, Shkalla 3, Kati 4, Apartamenti 23, Tirana – Albania

T: +355696015511
E: fondacioniarte@gmail.com 

Na ndiqni

e-mail Newsletter

Nëse dëshironi të merrni buletinin tonë mujor dhe lajmet, ju lutemi REGJISTROHUNI duke përdorur këtë formular:

Fondacioni ARTE fokusohet në katër fusha kryesore: Arti, Realizimi, Trashëgimia, Edukimi.

design by