Fondacioni Arte

ALB  |  ENG

Theater

Arti i Kujtesës

ALB  |  ENG “Arti i Kujtesës: Refleksion mbi Gratë në Totalitarizëm” Në vitin 2023, me mbështetjen e AMSHC dhe Bashkisë Tiranë, kemi implementuar projektin “Arti i Kujtesës: Refleksion mbi Gratë në Totalitarizëm”. Ky projekt u mbajt me synimin që të nxisë kulturën e kujtesës historike dhe të promovojë standartet demokratike nëpërmjet artit, dhe më konkretisht …

Arti i Kujtesës Read More »